Help me, please!! TT_TT | miss fluffy


Thursday, 10 April 2014

Help me, please!! TT_TT


Tadi aku ada baca email dari seorang rakan. She said, something wrong with my blog. Aku pun check dan hasilnya bila aku view blog memang la ok tapi secara tiba-tiba blog aku redirect ke satu website yang tidak ku ketahui. Sobsss:face22:, dah la aku ni rabun IT. Dah macam mana nak buat ni? Someone yang expert hal ni, tolong aku please. 



Please help me!! Website jahat mana ni yang ceroboh blog tak berdosa aku ni?? Kena hack ke apa? Sungguh aku tak tahu apa-apa. :6:


Update: 
Setelah aku gigih men-Google dan ternampak post dari blog brother ni (LINK). Rupanya widget dari Gua Blog yang membuatkan blog aku terus redirect ke website lain. So, aku terus je delete widget tu dan pufff!! Blog kembali ceria seperti biasa. Now, I can smile:face18: Thanks to Sobri Yaacob kerana post beliau berjaya selesaikan masalah aku. Hehe.

8 comments:

  1. macam dah ramai kena benda ni...elok pulak nie

    ReplyDelete
  2. Semalam ramai blogger yang kena macam ni..

    Sila rujuk ni.. :)

    http://www.hasrulhassan.com/2014/04/masalah-buka-blog-tapi-keluar-laman-web.html

    ReplyDelete
  3. lame tak datang sini.. hahaha. ehh dayah tengok okay jer blog akak. tak der masalah pom :)

    ReplyDelete
  4. Banyak jugak blog yg terkena macam tu..

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...mimie,

    mselim3 kena gak.. ok masalah dah settle...

    mselim3

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.