March yang suram, Hello April!! :) | miss fluffy


Tuesday, 1 April 2014

March yang suram, Hello April!! :)


Bulan lepas yakni bulan March, aku dapati perjalanan blog aku agak suram, lemah tak bermaya. Bahasa kasarnya malas nak update. Ayat cliche, kering idea. Hehe:10:

So bulan ini, berhasrat kembali aktif nak pulun update setiap hari. Banyak cerita yang berlaku bulan lepas cuma tak sempat nak update. Nanti lah aku story. *Bajet retis nak story-story.

(7) Likes | Tumblr

p/s: Semalam pi tengok Captain America. Sungguh ohsem!! Haishh!! :face2:

6 comments:

  1. In Shaa Allah, mudah2an... keep on blogging healthily dear...

    ReplyDelete
  2. ehh best ke captain america tu..mcm nk gie tgk aje..btw good luck rajin2 up entry ekk..hehe

    ReplyDelete
  3. Nanti review lah Captain America tuuu. Hehehe

    ReplyDelete
  4. salam...samalah jugak saya...dah la masih baru malas plak nak update :p
    just blog walking
    dari
    http://arzmoha.blogspot.com

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.