Wordless Wednesday: Ikut kemampuan | miss fluffy


Wednesday, 11 March 2015

Wordless Wednesday: Ikut kemampuan


Realitinya begini. 
Kalau minta, 1001 alasan dia beri.
Lupa, sibuk, tak sempat.
Tapi bila turn dia.
Jangan sesiapa pun lupa, sibuk mahupun tak sempat.
Mesti ON TIME.

Kalau tak mampu.
Jangan cuba bermain.
Sekali buat hal, sampai bila-bila orang tak percaya.
Lagi-lagi melibatkan hal DUIT.

Random things.
Tak semestinya DUIT sahaja.


p/s: Eh, ni entry Wordless Wednesday kan? Hmmm ;p

7 comments:

  1. hehehe biasalah...itu bab kutu.bab hutang mcm tu jugak.mintak bukan main, tp bila bab bayar terus hilang...xnak kawan langsung pun ada...hehehe

    ReplyDelete
  2. klu x byr duit kutu tu dah kira duit yg dia dapat tu duit haram ... beraninya dia ... ermmm

    ReplyDelete
  3. ada jugak manusia cenggitu rupanyaa

    ReplyDelete
  4. Orang macam tu kasik blacklist je.
    Lain kali nak masuk turn baru jangan kasi dia join dah...

    ReplyDelete
  5. sama la.. rasanya cukup sekali main duit kutu dgn org ofis.
    malas dh nk main..

    ReplyDelete
  6. biasa la tu.. kalau nk main kutu, mesti kna dgn org yg kita percaya.. kalau tak, susah..

    ReplyDelete
  7. ada gak ahli geng kutu aku yg perangai mcm ni. sabor je la...

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.