Bohong | miss fluffy


Wednesday, 28 November 2012

Bohong

Assalamualaikum.

Bab bohong. Tipu ler. Bohong sunat ke, wajib ke kira bohong la kan? Tak jujur.
Aku bukan apa, pelik bin ajaib dengan sesetengah manusia ni. Bukan tak pernah kantoi bohong sebelum ni. Pernah kot tapi still nak bohong jugak. Heran-heran. Yang tak boleh blah tuh bohong sekarang, dalam masa 5 saat pastu dah kantoi. Bhaha buat malu diri & jadi bahan lawak orang je. Kan?

Lagi 1 nak menipu bajet nak hot je. Retiss je. Takpun bajet ko la #1 in the world. Kira macam cakap nak tongkat langit je. Jadah hape? Maybe bohong tuh 1 kepuasan kot bagi ko. Haha. Cukuplah, macam orang tak kenal ko macam mana. Beragak la. Fikir sikit apa yang ko dapat bila bohong? Kantoi lak tuh. Err kalau aku malu tak tau mana nak letak muka.

Oh okey ko muka tak malu. Hikss aku gurau je. Takpe, ko selalu menang dengan menipu. Kwang kwang~ Loser ke? Eh takla. Aku gurau lagik!! Ahaksss>.<

#Kadang-kadang dia menipu untuk dapatkan attention. Yeah, attention seeker!! Booooo....opsss my bad. Heee(;


10 comments:

  1. ehhhhh! ada someone yg sy kenal mcm tu... org yg sama kah? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err ada jugak??haha mgkin ya or tak...hikss;p

      Delete
  2. xsuke la org bhong nak2 kalau laki.. ish nak pelempang je rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu garangnya kak dysha..tp betul..mmg rs nk lempang pun..heee;p

      Delete
  3. Replies
    1. haha gambar tu double meaning tuh..hehe;p

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.