Makan angin~ Burrppp | miss fluffy


Monday, 12 November 2012

Makan angin~ Burrppp

Assalamualaikum.

Weekends aku baru-baru ni dipenuhi dengan jalan-jalan makan angin punya aktiviti. *Ayat apakah?
Ya, tenangkan otak yang bercelaru tapi bukan kerana split personality ye. Kerana life sebagai student yang owesomeee!! Hehe mana nak dapat? Pasni busy dengan keja pulak, ye dok?

So, encik cinta *ehemm telah bawa aku pergi taiping. Konon nak tunjuk hometown beliau kat aku. Haha takpe aku ikut je. Lepas makan kenduri kawan beliau, kami pun bergegas ke pekan Taiping. First place yang dituju. Muzium Taiping. *mata berair masuk habuk

Jarang ye orang dating kat muzium. Haha tapi aku punya rare sikit. Okey lah tuh. Dapat jugak tenangkan otak dari tengok kejadian luar jangkaan kat bandar. First time woo datang sini. Layankan je:) Maka, sesi tangkap gambaq pun berlansung lah. Yelah, nak datang lagi pasni possibilitynya mungkin sedikit ye. Hehe. 

Ada la beberapa gambaq yang aku ambik. Nak ambik semua memang tak mampu.








Sikit jelah tunjuk gambar. Random je, nak tunjuk yang details ada gambaq aku pulak. Muntah kang hampa tengok. Haha. Kan. Pas muzium, pergi jenjalan kat Taman Tasik Taiping. Ni lagi satu tempat yang super cantik. Serious aku cakap. Tenang sangat tempatnya yang hijau mata memandang. Sesuai untuk ambil wedding photo kat situ. Plus ramai gila babass newly wed couples tengah hambik gambaq kat sana. *Aku pun berangan~ -.- 
Maklumlah sekarang musim hujan. Err, eh musim cuti sekolah. 

Then, pergi jalan pekan Taiping yang classic & vintage. Huhu first time pergi memang jakun sikit aku. *lalala~

Btw, tenang kepala otak dah surut. Back to normal & prepare myself for final exam next week. Yes, my last final exam for my degree. Sobs, sedih pulak. Haha. K bai.

10 comments:

  1. dah pernah pergi dah..(saja nk bgitau,,)..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu okey..sy je baru pergi..sobs..huhu;p

      Delete
  2. Replies
    1. best..sekali sekala berjalan syok jugak..hehe^^

      Delete
  3. mane gmbr u dn buah hati? nak tgk hehe "Janji x muntah kalau tgk gmbr uall's :)"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiks..malu i..huahua~ nantilah tunjuk..gambar yang kt taiping ni semua aksi muka tak senonoh..haha

      Delete
  4. dating kat muzium lah best.. menghayati nilai sejarah gitu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yela kan?memang menghayati..huhu
      //cadangan bgus untuk budak SPM thn depan..muehehe

      Delete
  5. release tension la tu ye..
    hehe gud luck utk exam ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah...memang release tension pun..hehe thanks cik yaya:)

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.