Virus~ | miss fluffy


Tuesday, 6 November 2012

Virus~

Assalamualaikum.

Sangat sibuk sekarang. Dalam masa 72 jam lagi segala test, quiz, assignment & report harus dihantar & harus dijawap. Oh bukan harus, WAJIB dihantar & dijawap. TT__TT Hambik kau!!

Ya rakan sekalian, mohon jauhi sipat bertangguh. Buruk padahnya, boleh buat minggu korang yang ceria jadi minggu yang paling gloomy & worst. Hewhew~ Pahit kurasakan. Percayalah. -.-




Nampak effectnya? Mandi tak basah, tidoq tak lena, makan berganda. Err =.=
Memang mengalahkan orang putus cinta atau angau bercinta. Puhh! 
So, sila jangan tiru aksi di atas. Marbahaya!!

8 comments:

  1. jawap, sipat? kahkahkah ni dh tahap kronik dh ni..

    mohon tabahkan diri harung smua tu...nnt bila smua tu setel, kita ENJOY! haa jadikan 'ita enjoy' tu sbg pmangkin...apapon all the best la utk exam dgn smua kije2 yg ko kne setelkan tu...aja2 fighting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tau xpe..memang kronik..tuh nsb baik tgk alphabet je..kalau tgk number mau juling mata den..-.-
      and thanks for the wish..tetiba rs smngt nk smbg buat keje..muehehe;p

      Delete
  2. uwaaaaa~~~
    sy plak sume due lg 2 minggu after midsem break next week..

    mudahan kita diberi kekuatan untuk menempuhi semua dugaan ini ye.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yeke..good luck aisya!! you can do it!!:)

      Delete
  3. HEHE harap tabah menghadapi dugaan ni taw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...btw, thanks dear..bg semangat tuh^^

      Delete
  4. alhamdulillah.dah lepas virus final year... ^_^

    muhun terus bertabah ye...

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.