#12 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 19 December 2012

#12 Wordless Wednesday

Assalamualaikum.

Nails Art














Source: We Heart It

#Nice right?^^

32 comments:

  1. yang glow in the dark tu dh nampak mcm bintang2 di agkasa. bima sakti. ai, post gambar2 mcm ni teringin nk buat ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha teringin nk bt tu xda la...cuma td tgk wahh cantik dorg bt gitu kt nails..kagum je..huhu

      Delete
  2. Lawa ,huhuh tapi itulah dilarang sama sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi2...kagum je..nk pakai harooommm..hehe

      Delete
  3. serius. awesome syg :)

    anyway, bantu PG klik button G+1 segmen ni dan undi, bolehkan syg?
    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. button jd merah kira dh like yer??kalau ye i'm done!!:)

      Delete
  4. sukanya tengok gmbr yg pertama tu! pink2 gituu :)

    ReplyDelete
  5. cantik... menarik.... dan gerun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha gerun pun ada ye miz ruha...huhu~

      Delete
  6. cantik2..ni dorg pnggil art nails..

    ReplyDelete
  7. alamak ..kuku ke tu dek...serama pula nampak...jangan marah tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kuku-kuku..seram ye..haha..xmrh pun ;p

      Delete
  8. wah..cantik..eheh..tp xleh nk buat keja dapur la ng kuku gini kan..ahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. xboleh la..kena upah maid..haha design kuku lawa2 last2 kena tumbuk smbal belacan..adessss-.-

      Delete
  9. nice babeh, but i dont like it..haha! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. same goes to me..ust love the nails art~ hehe ^^

      Delete
  10. dulu uncle punya bekas makwe mmg giler hias kuku ... naik geli uncle time dia raba (raba muka ok bukan raba tempat lain)hahahha ... teruk sangat ker nak hias kuku tu? uncle pun tak faham ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yeke??ntah la uncle..sy sndri pun xtau cara nk hias kuku...dh la kuku kecik nk hias bagai pulak....adoii..renyah2..
      #cukup la kuku yg dok ada skrg..hihi

      Delete
  11. mampu tgk je lah kan.. nak buat tak boleh.. hehe..

    p/s : yg misai2 tu wajib ade ye? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu lah..tgk geram sorg2..ehemm misai kan fav kita aisya!!hihi;p

      Delete
  12. semua cantik2.. tapi kita orang islam tak berapa nak ok kot kalau pakai.. pakai time peyed jela. hehe.. tapi serius lawa kan? paling suka yang misai tu.. comel gila. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..misai tu cute..cutee tp tgk jela..huhu;p

      Delete
  13. Nice . Tapi tak boleh pakai . Tak nak pakai pun . Kuku kita tak cantik lah , hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mmg la kita xleh pakai..tgk jela depa ni pakai..wuuu~ huhu;)

      Delete
  14. cantik. tapi tak boleh nak pakai kan :)
    gambar last tu cantik :)

    ReplyDelete
  15. semua comel2..tapi hanya mampu memandang huhuhu ....tak blh pakai..huuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..nk pakai mmg xleh lah..teruja tgk cat kuku ni je lah...hihi;p

      Delete
  16. Waaaaa yang moustache tu. Cantik!!!!!! ;D

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.