Burung marah~ (=.=') | miss fluffy


Friday, 28 December 2012

Burung marah~ (=.=')

Assalamualaikum.

Aku baru saja habis bunuh babi kat semua level. Sekian. 



Ye, ye aku tau aku agak ketinggalan main menatang burung marah ni. Angry bird space. Haha ni lah aktiviti masa cuti aku yang terluang. Bunuh babi. Dan aku taktau pasaipa babi yang jadi mangsa dalam hal ni. K bai.

#Babi selalu jadi mangsa keadaan. Haha~
psstt~ *Aku tak mencarut hokeyy!! Kahkah :D

11 comments:

  1. HAHAHHAA .. BESHHH KOT MEN MENDE ALAH NI

    ReplyDelete
  2. haha.. yokyok.. bunuh la depa tu...

    ReplyDelete
  3. babi adalah perkataan yg selalu disebut oleh org melayu. nak lg berlapik, mohon panggil encik babi tu sebagai encik khinzir..hehe. tp khinzir mcm keras lak bunyiknya bila dsebut =.='

    ReplyDelete
  4. babi selalu diingati ,famous dan ya selalu menjadi mangsa . Hahahaha xD

    ReplyDelete
  5. hahaha...tahniah ye sebab berjaya bunuh babi..hehe..dulu2, saya siapa bet dengan roomate siapa boleh habis dulu..al maklumlah nak hapus kan babi ni bukan senang..next level makin lama makin susah..hehe.

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. teringat ada sorg coursemate ni, dalam masa dia sibuk bunuh babi, masa tu jugak mulut dia tak habis2 cakap babi sungguh babi2 ni.. adoyaiii.. haha

    ReplyDelete
  7. waalaikumussalam.. lepas ni main la yg versi star wars :D

    ReplyDelete
  8. adakah seekor angry bird yang publish entry ini?

    ReplyDelete
  9. arghh susah.. mencik the vavidu... tak penah abiskan:) angkat bendera putih sudah

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.