Malam tadi~ | miss fluffy


Friday, 14 December 2012

Malam tadi~

Assalamualaikum.

Aku agak malam ni mesti diantara kita di Malaysia tidoq tak nyenyak, mimpi ngeri, panas membara pasang kipas 2-3 bijik, pepak katoi ais bergelas-gelas. Bukan apa, pasai bola tadi. Malaysia vs Thailand. Mak aihh buka je FB, mostly status semua pasal referee.

Makan rasuah la, mata kecik tak nampak la macam lah depa dok bagi kat 
K-pop tu. Haha. Aku je yang tak tau apa sebab tak tengok pun bola. Cuma aku tengok sikit jela sedutan yang jadi isunya. Hukhuk~

Taktau nak kata apa, tapi nak buat macam mana. Dah setakat tu je rezeki kita. Takpe, nanti pulun lagi. Gagal kali ni tak semestinya gagal selamanya. Bukti dah ada kan. Pemain kita pun hebat gak apa. 

Pasal referee tuh~ Tak tau aihh. Macam kawan aku kata, mata dia kecik. Visual kurang jelas. =.=



#Bukan senang nak sampai tahap macam ni. Okeylah. Yang dok kutuk teruskan, yang dok sokong pun teruskan. Haha aku tak campur~ :p

20 comments:

  1. sedihh tgk perlawanan smlm..apa pun tetap sokong MALAYSIA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sudah semestinya...Malaysia ttp sokong!!hehe :)

      Delete
  2. hi..hi,sy pun tak campo..tak minat bola.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu lah..sy pun..cuma minat bila bunyik "Gollllll"..muahaha;p

      Delete
  3. Sumpah geram ngan ref tu...huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiks..sabar ye..reff kena suap la tuh ;p

      Delete
  4. Replies
    1. haha mungkin..depa patut check mata beliau sblm jd reff-.-

      Delete
  5. hehe...same..
    tapi pe pun ttp sokong m'sia... ^,^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. wahaha..opss..maaf2..gurau2...hihi;D

      Delete
  7. Comelnya doodle reff tu :D

    Tak layan bola ~ ~ ~ Tahu pun sebab heboh dekat twitter. hahahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sm la xtgk pun...tapi cousin yg kecoh2 kt rumah..tu yg tau..huk3:)

      Delete
  8. Tunggulah lagik dua tahun!!! Dendam toi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu depa noh..nanti kita kalahkan depa..hikss..amin *kunun doa dr penyokong;p

      Delete
    2. Hahaha...tunggu 2 taun lagik kita hantaq sapa2 p tackle reff tuh sampai dia besara. Bengang kat pengadil KPOP tuh. Puihhhh!!! :P

      Delete
    3. haha sabar...bengang betoi ni..okey..nt kita hantaq surat kt rajagopal srh train baik pnyerrr~

      Delete
  9. tak tengok pun time tu.. pergi mana ntah.. balik2 baca tweet org majoriti tak puas hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun xtgk..tgk part kn layang kad je dlm FB..mmg ramai yg tak puas hati tp nk bt cmnoo..kn cuba lagi lah

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.