Busy body ¬_¬ | miss fluffy


Thursday, 6 December 2012

Busy body ¬_¬

Assalamualaikum.

Cakap pasal busy body. Memang memeningkan bila dikelilingi orang macam ni. Serious semak. Wahaha semua hal orang dia nak ambik tau. Dari hal peribadi, cara urus rumah semua lah. Dah macam warden asrama buat spot check!! Fheww~ Giler penyibuk.

Maaflah ye makcik-makcik. Mind your own business. Aku tak kacau hampa. Jangan nak sibuk jaga tepi kain orang sangat. Cuba check kain sendiri dulu, ntah-ntah terkoyak besar. Kalau busy hal baik aku consider gak, ni tak habis cerita buruk orang hang dok gosip. Aishh malas aku nak layan tau~ -.-
Pastu dok pandang slack kat aku. Phuii! Marah den. Takpe lah makcik, aku pun dah nak blah. Pasni gosip pasal orang lain lak key. 

Cuba fikir macam mana aku nak tegur sapa dengan hampa dah kalau hampa tak dapat nak terima penyewa? Nak aku jadi owner flat ni baru nak tegur aku? APTB!!

 #Hati tak tenang kalau sehari tak bergosip kot. Err=.=

10 comments:

  1. mmg tak suka ngan org yg bizi budy..rimas

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg merimaskan..setiap gerak geri kita dia nak tgk & jugde..

      Delete
  2. biasalah tu.. mulut sumbat dgn bantal pun hebat lg bergosip. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tau xpe..hal sendiri tanak settle..busy gn hal org lain

      Delete
  3. baik tengok kain sendiri... koyak ke tidak...
    pada duk usha kain orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..takut kain sendiri yg terlebih koyak..adoiii..

      Delete
  4. APTB tu apa? angkat perut tanda boroi? =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan la..haha apa pun tak boleh!!adoiii..lawak2

      Delete
  5. eeii..mmg x ske ade org sikap camtu.. sangat geram..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...habis sume org pndg slack pd penyewa..ada mulut tukang canang..-.-

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.