Tolong bantu mereka~ | miss fluffy


Thursday, 6 December 2012

Tolong bantu mereka~

Assalamualaikum.

Disebabkan aku dah habis belajar & akan pulang semula ke kampung, sedih aku katakan bahawa aku kena tinggal tempat ni. Sobs.

Satu lagi masalah adalah KUCING!! Ada tak saper tau mana nak tinggalkan kucing terbiar atau adoption center area KL/Cheras?? Dan prosedur nak berurusan dengan mana-mana adoption centre? Kesian anak-anak kucing yang dekat rumah sewa aku ni. Kesian!! TT__TT

Please. Anybody can help me!! Please.

#Tolong~ Wuuuu

6 comments:

  1. eh2. pegi la email Kucing Terbiar Anjing Jalanan.. ape ntah email dia.. tak pun post kt FB diorg..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kalau ikutkan mmg nk bwk balik sekali tp ada sebab2 tertentu yg tak boleh dielakkan..huhu

      Delete
  3. sama la. tgh crik tmpt kucing2 terbiar. rumah sy penuh dgn kucing ada 12ekor. tp kwsan rumah xleh bela binatang! dah kena warning dgn DBKL. kalau tahu infrm dkt sy ye area kl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy ad la jmp beberapa page kt FB/blog mcm kaki motong, kucing terbiar & anjing jalanan..cuba try tny dorg..cuma sy xtau la cmne prosedurnya..belum tny lg..

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.