Everyone got their foods. | miss fluffy


Friday, 7 December 2012

Everyone got their foods.

Assalamualaikum.

Tadi masa 'berfacebook' jumpa gambar-gambar ni. Tersentuh hati tengok. Betapa aku seharusnya mensyukuri nikmat yang Allah dah bagi. 

Everyone got their foods.







But us.

 

Source: Aman Palestin (FACEBOOK)

Let's picture tell the stories. 1 gambar 1000 cerita. 
#Pray for Gaza & Syria.

21 comments:

  1. tipikal org US...hamburger+soda+bacon= diabetis, overweight merata2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha overweight merata2..suka aku ayat tuh..heee-.- besar2 dorang sekali lambung je org Malaysia..

      Delete
  2. sedih tgk gambar last skali tuu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..makanan dorang cuma roti je..:(

      Delete
  3. Yang last skali tuh...ya Allah... -_-" Moga2 penderitaan diaorang cepat habis dan rahmat Allah ditebarkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..moga mereka dpt ganjaran dr Allah selepas apa yang mereka lalui..

      Delete
  4. sbb ni la yaya xsuka nk mkn bnyk....
    makanan itu punca penyakit..

    -makan bila terasa lapar..=)-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..makan bila lapar berhenti sebelum kenyang..ehh..tapi sy suka makan..wuuuu..

      Delete
  5. rezeki kita sebenarnya dtg dari Allah jgk. jd tak salah kalau kita share rezeki kita dgn org lain kan :')


    eh2. pernah dgr ALSD2 tak? moh ler singgah2 ke blog sy kalo berazam nak kurus utk thn 2013. hee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..tgn yg memberi lebih baik drpd tgn yg menerima..
      //penah dgr & penah try..kwn yg suggest..even try 1 tin je tp alhamdulillah berat turun..hikss:)

      Delete
  6. yg last sekali sangat sedih... kita kene bersyukur..

    ReplyDelete
  7. Sedihnya ;'( Kita ni pun kadang2 tak bersyukur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita kdg2 smp membzair bila makan..sedih bila tgk saudara kita sendiri tak cukup mkn:(

      Delete
  8. syukur lah kita di malaysia ni cukup serba serbi.. diharapkan mereka kt sana pun mcm tu jugak suatu hari nnti.. huhu

    ReplyDelete
  9. kat Malaysia ni kita sebenarnya terlebih makan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...smp membazir pun hadoo..emmm

      Delete
  10. MashaAllah seyes touching..tkenang kite kt sini mknan tbazir mcm tu je..lg kesian tgk kt anak2 die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela...tu lah..kita bersyukur tau cukup mkn..dorang?yg ada tu lah mknan dorang..sedih..

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.