Don't get tooooooo excited....~ | miss fluffy


Sunday, 11 January 2015

Don't get tooooooo excited....~


Aku taktau lah.
Pagi tadi buka facebook.
Nampak benda tak best la pulak. 
Pasal anak-anak muda perempuan Islam.

Ala...
Tak best sangat.
Dah viral kat facebook.
Orang post sana sini.
Malu la.

Tak salah kalau minat.
Tak salah pun kalau suka.
Aku tau. Orang yang awak minat tu kacak!
Jambu!  Mesti melting habis kalau tengok.
Tapi yang salah.
Kenapa awak pergi peluk?
Siap bagi izin nak kiss dahi bagai.
DEPAN PUBLIC!
 
Serious cakap.
Takda salah lansung kalau minat.
Ada je kawan-kawan aku yang minat.
Ada je family member aku yang suka.
But don't get to over.
We must know our limit, right?

Tapi....
Sekarang berita tu dah tersebar.
Tercalar lagi imej perempuan Muslim.
Acaner tu awak?

Entah la. 
Taknak cakap lebih. 
Awak fikir balik ye?
:face32:

10 comments:

  1. nani tak tengok lagi benda ni. erkk. tapi kalau sampai kiss depan public memang overrrrr sangat.

    ReplyDelete
  2. ni sumer sbb excited lebih la tuh. terus blank otak, tak pikir. kan dah viral.

    ReplyDelete
  3. Ehem ni mesti pasal yang hugging hugging retis kpop hihi

    ReplyDelete
  4. Ya, begitulah nampaknya, kesalahan itu dari individu itu sendiri..Over excited sampai makan diri

    ReplyDelete
  5. Kena sentiasa tanam dlm diri yg Islam ada batas-batas dan peraturan yg cantik perlu dipatuhi.

    ReplyDelete
  6. org yg tgk jadi berdosa sama sbb mengumpat n maki hamun ... adeh ...

    ReplyDelete
  7. tu la saya setuju. mungkin terlalu excited hingga diperlakukan begitu. harapan cuma mereka sedar balik dan bertaubat, kepada yang lain harap tak terus menghentam mereka. mereka lakukan kesilapan dan kita seharusnya bagi mereka ruang untuk memperbaiki kesilapan :)

    ReplyDelete
  8. Yup don't get soooooooo excited. Ingat la kesucian agama. Dh la public. Ap la pandangan org2 bkn islam trhdap org islm nnt. Wallahualam.. Btw, paaglamz singgah sini..

    ReplyDelete
  9. itulah gua dah ckp dr dulu lagi, kpop ni menjesakan ummah, eh >.<

    ReplyDelete
  10. pelik la derang ni.. sanggup ekk. malu nak tengok sampai habis huhu

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.