Hello 2015! | miss fluffy


Friday, 2 January 2015

Hello 2015!


Masih belum terlambat rasanya untuk aku wish Selamat Tahun Baru 2015!!
Moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas.

More positive, more hard working, more happiness!


365 hari. Jadikan setiap hari sebagai kenangan yang takkan kita dapat lupai sampai bila-bila. 
Hargailah masa yang kita ada!!

New resolution?
Boleh tak, nak carry forward resolution tahun lepas yang tak achieved?
HAHA!!

Azam baru korang?

7 comments:

  1. selamat tahun baru. azam tahun ni nak kumpul duit banyak banyak :D

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru :) selalu kalau Ros dapat kalendar ni, dok tengok cuti umum je. hihihi

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru, moga tahun ini lebih baik daripada sebelumnya.. :)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. boleh tambah list yg xkesampaian tu

    ReplyDelete
  5. salam tahun baru. aku xde azam tahun baru. boleh? hehehe...

    ReplyDelete
  6. hello cik gebus, eheheh. selamat mengachieve resolution. hope tapayah carry forward lagik uk nxt year ;)

    ReplyDelete
  7. takmo ada azam baru boleh tak sebab yang lama pun tak achieve.. huhu

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.