Wordless Wednesday 2015: BR1M 2015 | miss fluffy


Wednesday, 14 January 2015

Wordless Wednesday 2015: BR1M 2015



Alhamdulillah, rezeki bulan ni. 
Kawan-kawan dah check ke belum? 

Ini BR1M orang bujang. BR1M keluarga tak pasti dah masuk ke tak.
Ke aku yang ketinggalan zaman? Haha.



12 comments:

  1. BR1M keluarga pun dah masuk jugak. Tapi bukan semua orang dapat masuk awal. Ada yang selewat-lewatnya besok.

    ReplyDelete
  2. kemain sukaa dapat brim. heheh :D

    ReplyDelete
  3. nak apply pun tak layak so takyah la gegedik nak cek account sendiri *ckp kt diri sendiri*

    alhamdulillah, rezeki tuuu.. tahniah. :D

    ReplyDelete
  4. hahahaha...alhamdulillah...Sally ni pun sengeh je sebab dapat voucher :P

    ReplyDelete
  5. Blh beli ais krim n gula2.. Hehehe

    ReplyDelete
  6. wah..rezeki.kte belanja promoted content satu..

    ReplyDelete
  7. congrate... br1m keluarga dah masuk :D

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.