Natural Dried Banana | miss fluffy


Monday, 20 April 2015

Natural Dried Banana


Rabu lepas ada post WW entry pasal pisang kering. 
Pastu ada kawan² kita request nak tengok isi dalam macam mana.


Ok aku penuhi permintaan mereka. HAHA


Ini rupa pisang tu. HAHA nampak je hodoh tapi bau macam sushi rasanya macam pisang la:face34:


Actually ni first time makan pisang buat kering cenggini. HAHA jakun sangat. Kawan office bawak balik dari Thailand. Seriyau gak nak makan tapi tengok ada tanda halal aku pun ngap la. Hehe.

Ada macam² lagi yang dia bawak balik. Nenas kering, ubi kering, apple kering. Semua buah kering serupa jajan bukan macam buah yang dikeringkan yang kita biasa makan kat sini. *Takda gambar sebab dah habis makan baru teringat nak ambil gambar-_-

Aku taktau la kat Malaysia ada ke tak sebab aku tak pernah jumpa lagi. Kalau hampa tau bagitau aku sat. Nak pi beli:12:

9 comments:

  1. kalau tempat kita pisang salai kan...heheh...lain skit kot dari tempat diorang tu

    ReplyDelete
  2. dried apple? mmmm mcm yummy jee :3

    ReplyDelete
  3. tak peeeeernah tahu.. hahaha.. jakun gila ni..
    rbau macam sushi.. rasa macam pisang.. rare =D

    ReplyDelete
  4. nampak mcm sedap ja.. kt sini xdak jual kot

    ReplyDelete
  5. Tak pernah jmpe plak. Huhu. Anyway bau macam sushi then rs macam pisang? Hahaah statement baik punye. Kemain lagi. tapi betul ke tu? Hehe

    ReplyDelete
  6. pernah makan tapi bukan jenis dalam packaging yg cecantik glemer gini :D

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.