Lambat punya pasal! | miss fluffy


Tuesday, 2 January 2018

Lambat punya pasal!


Hari pertama kerja untuk dalam 2018.
Masihkah korang dalam mood cuti lagi?
Kalau ya maknanya kita geng๐Ÿ˜’

Pagi ini agak huru hara.
Maklumlah bila semua orang dalam rumah dah start kerja dan start sekolah.
Masing-masing berebut bilik air nak mandi.
HAHA.

Aku pun kalut juga pagi ni.
*Padan muka tak iron baju semalam๐Ÿ’ข
Bila dah lewat ni masalah pun akan muncul la.

Sampai je dekat office, buka handbang, ambil handphone.
Then tetiba rasa sebak nak menangis.

SALAH BAWA HANDPHONE!!!!๐Ÿ˜ž

Macam mana boleh terambil handphone husband aku pulak ni.


Tu la careless sangat.
Nasib baik husband baik hati nak datang time lunch tukarkan handphone.


Moral of the story: 
Bangun awal, iron baju dan tudung awal dan jangan mengelamun waktu pagi. HAHA

♥ps: Sudah²lah mood cuti tu๐Ÿ˜

2 comments:

  1. Selamat Tahun Baru Kak. GV follow akak ya. GV # 799. :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.