Plan 2018: Reading Target | miss fluffy


Monday, 8 January 2018

Plan 2018: Reading Target


Aku ada beberapa buah buku yang masih belum dibaca. Beli dah lama tapi tersimpan elok lagi. Semuanya belum sempat dibaca. 

Jadi semalam tercetuslah idea macam mana aku nak habiskan bacaan buku-buku aku ni. Aku decide untuk buat 1 target, 1 bulan kena habiskan 1 buku. Kalau boleh baca more than 1 book, lebih bagus! Then bolehlah aku review sinopsis dalam blog. Maka taklah tersadai sangat blog aku kalau kekeringan idea. HAHA Lagipun aku ada set target untuk blog achievement pada tahun ini.

So let's get started!


♥ps: Tengah cari buku letak mana dah lupa T__T

2 comments:

  1. target nak banyakkan membaca jugak untuk tahun ni. tak tahulah boleh tercapai ke tidak.hehe

    ReplyDelete
  2. Budaya Membaca Budaya Cemerlang. Terbaik kak Mime. Chaiyookk kak. :D

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.