Bedtime story: Little Nemo in Google Land | miss fluffy


Monday, 15 October 2012

Bedtime story: Little Nemo in Google Land

Assalamualaikum.

Teruja bila buka https://www.google.com.my/
Sebab ada bedtime story. Haha tak pernah seteruja ni. *Konon
Hehe rasa comel sangat graphic/kartun yang Goole buat ni. Tak percaya, cer try. 
Memang senyum je. Dan terpegun!!>,<

Sebahagian printscreen dari Google. Dibuat sempena 107th Anniversary of Winsor McCay's Little Nemo in Slumberland. Siapa beliau? Sila Google. Ahaks>,<





Korang boleh pergi klik-klik kat Google. Memang awesome. First aku excited macam ni. Hiks^^
Cantik sangat kartun yang dorang buat. Suka

7 comments:

  1. tak tahu pula pasal ni... hihi!

    btw, blog bertukar wajah ye... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buka la page Google..mst teruja..hari ni je kot design cmtuh..hehe
      a'ah..tukar wajah blog..hihi^^

      Delete
  2. jakun sekejap main bende alah ni. comel je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha memang..sy pun smp berkali-kali main menatang ni harini..
      klasik je rasa..hewhew~

      Delete
    2. hahaha. tau xpe. same lah, asal masuk page google je sangkut kejap sebab nk main benda ni dulu. hahaha

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.