Semut gataiiii-,- | miss fluffy


Thursday, 11 October 2012

Semut gataiiii-,-

Assalamualaikum.

Statement panas aku:
Aku anti semut gatai. Ini bukan racist.

Cari pasal punya statement. Entry ditaip selepas terlibat banyak kejadian dengan semut gatai hari ni.
Kejadian hari ni:

1. Tetiba sajer bergelimpangan atau dalam bahasa lain mati lemas dalam bekas air aku-,- Nasib baik tak minum lagi, kalau tak patplohpat hari lupa. *Nenek aku cakap

2. Tak semena-mena gigit pinggul aku. *Skema punya bahasa. Mengigit aku dengan niat padahal bila masa dia merayap pun aku tak sedar.

3. Merayap sesuka hati kat sapu tangan hingus aku. Tak paham. Adakah hingus makanan ruji mereka? 
Err-,-

4. Time aku berehat pun mereka still merayap kat tangan & kaki. Grrr!!!

5. Kejadian baru berlaku taksat ni. Hurung laptop aku tanpa segan silu.



Okey mereka dah pollow aku dari first year aku masuk study lagi. Memang tak ngamm.
Aku syak mereka suka dengan kemanisan wajah aku. Fuh!! (˘ะท˘) ♫♪♫♪


p/s: Tengah cari anak kucing, tengok-tengok dia sorok tido rupanya^^


10 comments:

  1. Semut gatal selalu buat kulit merah merah. Ahhh benci jugak lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikss~kan...dah gigit tinggal bengkak2..sobs

      Delete
  2. semut merah? semut hitam? semut api? semut air? semut besar? semut kecik? atau semut sederhana? haha. *merepek dah*

    ReplyDelete
    Replies
    1. semut....errr haha byk sgt lah semuat aisya!!;p

      Delete
  3. memang gatai sungguh la semut gatal ni...
    merayap kat lengan tanpa sebab musabab...
    selalu juga hurung en lappy kita.. rasanya itu semut betina.itu yang gatai terlebih... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tak pun semut jantan..nk ngorats miz ruha gak..bole cmtuh?hiks^^

      Delete
  4. hahaha.. kelakar tol la kartun tu...

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.