Y U SO RUDE? | miss fluffy


Friday, 12 October 2012

Y U SO RUDE?

Assalamualaikum.

Luahan rasa:

Kepada abam sepet yang bawak myvi hitam tadi, sila masuk balik sekolah dan belajar balik cara macam mana nak respect orang. Kalau abam rasa abam hebat, taiko mahupun gangster jalan raya, sila beli jalan raya untuk abam sorang saja guna. Jangan share jalan raya dengan sapa pun kalau abam tak boleh nak sabar, respect atau takleh bertimbang rasa.

Lagi satu, saya amat bengang bila abam seret tayar kereta abam sebab saya nak melintas saja. Mati ke abam kalau bagi chance kat saya untuk melintas. Lagi pun abam nak pergi mana kalut sangat? Nak pergi kubur? Ops, maaf emo lak saya. Bengang kot, nasib baik saya tak baling botol air kat cermin kereta abam sepet. Kan? So, don't be so rude sangat sebab one day mungkin abam pun akan melintas jalan jugak. Do you believe KARMA exist abam?

Ohh ohhh, ke sebab tak sama bangsa dengan abam? Eh, racist pulak saya. Tak pasal kena banned nanti kan. Takpelah, abam tunjuklah hebat & sifat tak boleh sabar abam tuh ye. Jangan nanti masuk kubur dah la. Eh, celupar lak mulut saya. Tak baik.

1 je saya nak tanya? Y U SO RUDE? Pergi masuk sekolah balik. Kbai.

p/s: Bengang sangat tapi buat kool-,-

10 comments:

  1. Replies
    1. ye kot..tapi dia pakai spec..saya besar gedabak pun dia tak nampak..adess..huhu

      Delete
  2. kalau kene kat diri dia blk nanti bru dia akan sedarrr...
    XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..kalau kena kat dia baru betul..but what he give he get back right?hehe

      Delete
  3. Gangster jalan raya lah tu, mentang mentang lah awak jalan kaki dia naik kereta, nak tunjuk hebat. Sabar lah awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?xpelah..dia pakai keta mahal..org lain pakai keta murah..dia nak tunjuk keta dia kot??heee

      Delete
  4. selalu percaya yg kalau driver tu kurang ajar dgn kita, nescaya akan ada driver yg lg kurg ajar dgn dia. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmm right..what goes around comes around:)

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.