My favorite cartoon ever~ | miss fluffy


Sunday, 14 October 2012

My favorite cartoon ever~

Assalamualaikum.

Pernah jadi kanak-kanak riang tak? Aku pernah. Bhaha. *Errr cakap macam orang lain keluar je dari perut terus kerja ezekutif kan?


Okey. Sebab korang penah jadi budak riang kan, apa favorite kartun korang masa kecik-kecik dulu? Share lah sikit kanヽ(^o^)ノ


Aku ada gak layan kartun kesukaan aku ni. Tapi sesetengah jalan cerita dah tak ingat. Nama je yang aku ingat. Pfftt~ Yang aku ingat lah kan:

  • Tomato Man
  • Teletubbies
  • Pika pika pong pong
  • Power Rangers
Yang lain-lain tuh macam Doraemon, Oltromen, Chibi Maruko Chan, bla bla bla tuh macam dah biasa kan? Tapi stil aku layan gak. Kooooool!! Hahaha.

By the way, sekarang dan beberapa tahun yang lepas aku dah jatuh hati kat kartun ni.
"Who lives in a pineapple under the sea?"












 Spongebob Squarepants!!! Ohsemmm(`ー´)
Source: Google

Most characters, aku suka si kuning & si pink ni. BFF
Punyalah minat sampaikan tahun lepas punya birthday, Mr. belikan kek spongebob untuk aku. Heaven~

Last year punya birthday. This year, takde kek. Memasing bizi. Huk3

Are you ready kids "Aye Aye Captain"
I Can't hear you "AYE AYE CAPTAIN"
 

18 comments:

  1. Cik suke doreamon jew..siap kumpul komek lagi.skunk ntah kemanaaaa dah..tapi still layan crtoon doreamon bia pon dah tua.Tua lah sangat =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap kumpul komik lagi..mmg suka sgt ni..sy lyn kt tv je..tp yes, smp sekarang stilllayan lgi..apa bleh buat..hehe

      Delete
  2. jaa suka shin chan ngn conan jer..hehehe

    ReplyDelete
  3. spongebob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 haahaha
    walaupun df peminat setia DC but spongebob tetap nak tgk hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan?senang cite mmg kita ni kaki cartoon lah...layan je semua:)

      Delete
  4. kite suka gilaaaa spongebob!! hehe assignment IT pon kite buat psal die, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. serious!!haha mmg kipas susah mati nih^^

      Delete
  5. suka sinchan dan atasinchi ..hew..hew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..most jepun pny cerita cartoon sgt best...

      Delete
  6. suka conan..

    comel aje kek tu.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yep suka jugak conan^^
      kek tuh nmpk comel sbb spongebob..haha

      Delete
  7. hahaha. teringat dgn En. Barney 2 sem lepas. Punyalah khusyuk tengok Spongebob pkul 5.00 kat tv9 tu sampai terlupa dia ada kelas kol 5. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yeke?ha tgk..betapa dasyatnya aura spongebob..kuikui;3

      Delete
  8. samalah suka spongebob.. dulu, kini dan selamanya.. ada banyak brg spongebob kat rumah.. tp mak nak buang.. sob..sob..sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak dh buang...alaaa...sayangnyeee..heheఠ_ఠ

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.