Daging oh daging~ | miss fluffy


Monday, 29 October 2012

Daging oh daging~

Assalamualaikum.

Masih dalam mood raya haji. Hehe even dah balik ke kampus, kepala hotak masih lagi di kampung. Cuti yang singkat. Okey, sebut pasal raya haji or raya korban or aidiladha takde menda lain yang berlegar dalam kepala hotak aku. Pergi haji dan semelih lembu, kobau atau kambin. Haha betapa napsu makan aku terlalu buas. Err-,-

Yela, kenduri bercambah bagai cendawan tumbuh selepas hujan. Semua berlauk daging. Takde ikan atau ayam. Siriyes. Hehe. Tapi takpe. Aku suka daging. *Heaven bila makan~

Btw, tadi baru balik dari kampus. Ada juga kenduri korban. Makan lagi. Sup daging. Awesome~
Pastu dapat pulak daging korban. Alhamdulillah. Rezeki yoww~
Balik rumah buat masakan feveret family aku. Daging masak hitam kicap. Err apatah nama sebenar. Aku main letak je.

Sila terliur.




Memang my feveret. Abaikan pinggan belemoissst. Hehuu~
Makan semua, lupa diet sekejap. Yela tuh ಠ▃ಠ
Okey, lepas abis ni semua fokus untuk FYP presentation.

Haaaaa!! Stress memikirkan project den. Btw, wish me luck okey!! Rabu ni presentation. Berdebar!! 

12 comments:

  1. Perghh. Sungguh meliurkan. Nie yang mula lapar nie.

    ReplyDelete
  2. nasib baik takde g mane2.. klau tak mesti mood bercuti lg skrg ni.. hehe..

    good luck and all the best ye.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tau xpa..ni pun demi presentation..wuhuu
      thanks aisya;)

      Delete
  3. Replies
    1. tau xpe..haha..mula la perut berkeroncong kalau tgk picture ni..wwuuu TT__TT

      Delete
  4. terliur ni...
    napa tak bagi sy sikit? sy suka makan daging masak kicap ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fav miz ruha jugak ke??alamak..hehe next time kalau bt kena bg sikit la kt awak..hihi^^

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.