Mereka buat aku sengih sampai telinga. | miss fluffy


Saturday, 20 October 2012

Mereka buat aku sengih sampai telinga.

Assalamualaikum.

Aku suka tengak pictures dorang kalau aku stress or sedih. Boleh hilang wohhh. Serious. Nak tengok? Meh aku share.












Wahhh *mata bersinar Heaven betul tengok muka comel ni^^
Source: Facebook (Dunia Kucing)

14 comments:

  1. pic yg paling atas tu yg kelakar nak mampos ahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kelakar plak ye..sbb muka dorg mcm terkejut kot..huk3

      Delete
  2. ohohoho...
    aloooo tomei cgt nih npe..grrr
    grm plak tgok kucin2 ni >0<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sy juga spesis cepat geram bila tgk menda comel..hewhew~

      Delete
  3. betul betul... boleh buat kita senyum...
    kalau kat rumah, sy selalu ber'cakap' ngan kucing.. pastu duk gelak sorang2...
    sebab reaksi muka kucing yang ber'cakap' tu sangat kelakar.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sama la..sy suka ckp gn kucing gak..tapi kan..kucing saya suka cakar sy bila sy ckp gn dia..memang tak mesra lnsg kan??huhu=..='

      Delete
  4. adusss..terus hilang tensen...rasa mcm nak picit...paling comel yg bawah skali tuhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha betul..boleh hilang tension bila tgk dorang..kan? suka x? hehe:)

      Delete
  5. tengok gambar2 mcm ni silap haribulan sampai esok assignment tak siap2.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tau xpe..teruja semua muka comelヽ(^o^)ノ

      Delete
  6. mmg bole ilang stress kalau nengok anak kucing ngan ibu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi..tmbh2 tgk mak kucin main gn anak dia..cute gilaa lah..heee^^

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.