#16 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 27 February 2013

#16 Wordless Wednesday

Assalamualaikum.


Source: Facebook

23 comments:

  1. ini yang malas nak bela kucing, satu hari pasti akan pergi tinggalkan kita ;(, hummm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah dik...sedih tapi yang hidup pasti akan mati...redha je..

      Delete
  2. suka tengok bila kucing tengah golek-golek ngade-ngade camtu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sama la..sy pun suka tgk...comel!>,<

      Delete
  3. Replies
    1. bela jgn tak bela!!pasti gumbira..:D

      Delete
  4. kucing kita suka roling bila dkt ngn kaki!
    HAHAHA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo..manjanya..pastu mst bt muka comel kan..hehe

      Delete
  5. Comel..Rindu kat kucing ktorang,...keluar rumah sampai skarang tak balik² :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. risau kan bila kucing keluar tak balik2...takut jadi pape kt dia..Insyaallah nt kucing akak balik la tu...

      Delete
  6. hehe comel sgt! kucing saye selalu sgt lah buat benda2 kt atas tu. kalau headbutt dia nak wet food, kalau purrr tu dia tengah nak tido, kalau rolling tu dia mengada, ekor naik lagi mengada-ngada. hahaha geram je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha comel je kan...mesti manja gilerr kucing2 awak...:D

      Delete
  7. COMELNYA ! ouh saya sgt sayang kucing saya..paling slalu..puring tuu ^^

    ReplyDelete
  8. comelnya ! kucing saya selalu 'puring' ahaha

    ReplyDelete
  9. bestnye dapat bela kucingggg nyaw nyaw ;p

    ReplyDelete
  10. hehe..kecing saya selalu bunyi purr..purr..lepas tu mengesel2 dekat kaki..comel.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.