Little cutie~ | miss fluffy


Wednesday, 13 February 2013

Little cutie~

Assalamualaikum.

Aku sememangnya teruja bila buat post pasai depa ni. Well, sapa tak suka menatang comel ni kan? Ggrrr rasa nak picit sajor. Hikss;p

Layan la pictures ni. Saja aku kasik buat cuci mata. Sapa yang asyik stress marah-marah aku suggest tenung gambar ni lama-lama. Sampai juling. Di jamin hilang stress tension semua. Huhu~ Musti hampa akan tersengih riang sepanjang hari=.=













Source: Google

p/s: Aku memang suka bulu kucim kaler milo tuh. Mana nak cari ah? Payah betul nak jumpa kaler macam ni. Huhu

Nak tengok lagi pasal kucin? Meh klik bawah ni :)

5 comments:

  1. kite pun suka kucing sangat sangat!! =D

    ReplyDelete
  2. kita sejiwa, homaihhh :O
    nasib tak sebulu :3

    ReplyDelete
  3. apa comel sangat ni, haha mencik!

    ReplyDelete
  4. soooooooooooo cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.