Panas~ | miss fluffy


Sunday, 24 February 2013

Panas~

Assalamualaikum.


Macam kita tau sekarang ni memang panas kan? Aku taktau la mungkin tempat lain ada yang hujan tapi kat Kedah ni jarang hujan. Panas sampaikan bahang haba terasa waktu malam. Tak berenggang aku dengan kipas. Basuh baju pun boleh 2-3 kali sidai. Laju je kering. Ahaksss~
Kesihatan pun tak menentu. Kadang rasa nak demam. Kadang berhingus. Yela, keje masuk aircond. Balik keje kena panas. Perubahan suhu la kot. Haaa jangan banyak sangat minum minuman berais. Air masak takpe. Huhu-.-

Tapi apa pun bersyukur, mak aku cakap ni panas dunia je. Panas kat "sana" lagi dasyat. Kan? Hehe.

3 comments:

  1. Kat kl ni hari-hari hujan. tapi before hujan tu panas dia mak aih... ehee :D

    ReplyDelete
  2. kat tempat aku okay jer. redup. cuaca suam2 kuku...bgusla panas. cepat sikit koleterol dlm badan nk cair. nnt boleh la ko slim mcm kerengga gitu..

    ReplyDelete
  3. dkt Sabah cuaca tak menentu...sekejap panas, sekejap hujan..huhu ^_^

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.