DIY: Khemah Kucin~ | miss fluffy


Friday, 1 February 2013

DIY: Khemah Kucin~

Assalamualaikum.

Lama tak online. Alasan biasalah busy mengalahkan ketua kampung. Muahaha~
Aku takde pape nk story, just nak share picture yang aku jumpa tadi. Sangat sesuai untuk pencinta haiwan especially kucin~ :3




Source: Facebook

Kreatip tak? Hehe pasni bulih try di rumah ye kawan-kawan. Free je. Wahaha~ Pasti kucinku tersenyum gembira bila nampak "hotel" camni. Hehuu!!

9 comments:

  1. woww kretipp sangat niii.. hahaha nak buat utk kucing2 lah. ade 8 ekor semua, 8 rumah kena buat.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramainya kucin dia..hehe ha kalau gitu kena guna baju saiz XXL la..besar siki dpt..huuu;p

      Delete
  2. a'a kretiff jugak...tapi kucing kat umah aku ni tak dibenarkan masuk rumah. mereka berkeliaran terbaring kat luar jer =..=

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kata ko bt khemah ni utk dorg kat luar rumah..ohsemm apa..hahaha;p

      Delete
    2. boleh dipertimbangkan..aku nk try buat pakai baju melayu =.='

      Delete
    3. err baju melayu??layan je..huhu

      Delete
  3. wah.. kretip sungguh.. ^_^

    ReplyDelete
  4. serius kreatif! ad jugak kucing kt umah ni. tp abh x bagi depa masuk umah. haha

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.