Dekat office~ | miss fluffy


Monday, 25 February 2013

Dekat office~

Assalamualaikum.

Hampir 2 bulan ye aku praktikal. Tinggal lagi 2 bulan nak habiskan praktikal aku ni. Cepat masa berlalu. Rasa macam semalam je baru masuk lapor diri *Ayat klise-.-

Disebabkan aku ni budak praktikal kebanyakkan kerja aku adalah nganga. Sebab dorang pun taktau nak bagi keje apa lagi untuk aku buat. Asal aku tanya ada keja tak nak buat mesti dorang jawab takde lagi buat masa sekarang. Tapi dah masuk 2 minggu ni. Haiii apalah aku nak bubuh dalam report. Hari-hari nganga pun bosan jugak hampa tau! Alahaiiii, nasib badan. Layankan je~

Hopefully, next month banyak la keja nak buat. Bukan apa selain dari nak buat report at the same time dapat jugak la aku gain knowlegde & experience kan? Bila lagi kalau bukan sekarang. Betoi dak? Hehe.


p/s: Tersengguk-sengguk aku kat meja=.=

10 comments:

  1. huhu, bca entry ni, aku dah dpt bygkan kebosanan MF dkt tempat kerja..mak aiii,, -.-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. trimas kerana memahami kebosananku..aishhh...huhu

      Delete
    2. sabar ye MF...mmg la mula2 kerja mcm tu..nnti lma2 dah tak bosan2 dah..yeay! ^_^

      Delete
    3. hihi..tu lah..saborr je la..;)

      Delete
  2. Replies
    1. ha'ah..bosan plak pakej dgn mengantuk..mmg mata ada gam je..;p

      Delete
  3. awak mintak laa keja kat senior. cakap "ade apa-apa yg MF bole buat tak?" hehe, alaa kalau kerja simple2 filing-filing pun oke laa kan, janji ade keja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..dh awak..sy dh mintak...filing pun dh buat...hehe pasni sy kena mintak lagi..hiksss:D

      Delete
  4. Assalammualaikum.

    Time lana prktikal pun, camtu jugak. Pas seminggu lebih,baru ada keja.

    Waktu takda keja tu, kitaorg yg prktikal ni, mati kutu. Tak tahu nak buat pa..sudahnya, makan je keja..sambil main sudoku,hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.
      Mmg nasib practical student cmni ye?hihi bab makan kt tmpt sy mmg boleh sgt..join 1 ofis asyik mkn je...;p

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.