#36 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 18 September 2013

#36 Wordless Wednesday

Assalamualaikum.




Itu yang berlaku & yang aku rasa saat ini. Yang aku tahu, Allah ada dengan aku walau apa atau macam mana pun berlaku.

11 comments:

  1. yup..kuatkan semangat ye sis..

    ReplyDelete
  2. pernah jugak macam ni.. memang rasa down gila.. huhu

    ReplyDelete
  3. betol 2..Allah sntiasa ada utk kita..wlwpn xde org disekeliling kita atau ada masalah..kna yakin yg Allah tu ada =) dkat dgn kita

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.

    That was really well quotes.. byg2 sndiri akan tingglkn kita bila keadaan gelap.

    Aku harap apa pun problem ko skrg ni, ko dpt go through smuanya dgn baik..solat 5 waktu jgn lupa..itulah sebaik2 cara berhubung dgnNya.. :)

    ReplyDelete
  5. percaya kebolehan diri sendiri :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.