Officially 24 years old! ^^ | miss fluffy


Tuesday, 10 September 2013

Officially 24 years old! ^^

Assalamualaikum.

Genap 24 tahun umur aku hari ni.
24 tahun bernafas di bumi Allah.
Mengumpul amalan dan saham untuk akhirat kelak.
Entah cukup atau tak.
Dan menempuhi kehidupan di dunia yang boleh tahan jugak la challenging-nya.

Terima kasih atas doa kalian.
Doa untuk kejayaan aku.
Doa untuk murahkan rezeki aku.
Serta doa dimudahkan segala urusan dunia & akhirat.

Angka yang akan menaik saban hari.
Adakah sempat atau tidak aku tempuhi angka² seterusnya.
Hanya Dia yang mengetahui segalanya.

Happy Birthday to me! *wish sendiri:P
And thanks kepada yang wishes birthday aku.
Moga doa kalian dimakbulkan Allah.


*Tetiba perasan Google wish birthday aku. Mihmih;3

19 comments:

  1. waa.. google wish. comel nya. btw hepy belated besday. :)

    ReplyDelete
  2. HB kak mimi :) wish you prosperity and longevity in life :)

    ReplyDelete
  3. Blum trlambat kot...wan nak ucapkan happy besday buat MF. May Allah bless you ya...semoga yg terbaik buat MF.

    ReplyDelete
  4. Happy birthday awak
    umur kita sama wink!

    ReplyDelete
  5. Happy birthday to you MF! =) Semoga murah rezeki & panjang umur! =)

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday cik MimeMF, semoga berjaya dunia & akhirat..

    ReplyDelete
  7. happy birthday, semoga cepat2 dapat kerja.. dimurahkan rezeki dipanjangkan umur.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks my dear! amin, InsyaAllah:)

      Delete
  8. happy belated birthday awak! kite sebaya! awak 10 september! kite 11 september! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dekat² pulak tarikh..10hb sy keluar, 11hb awak keluar! hehe HB to you too dear!^^

      Delete
  9. Happy birthday sayangku MF. May Allah bless you. Lama dahh tak jenguk sini . Huhuhu >< Kita officially 20! Kahkah :D

    ReplyDelete
  10. selamat hari jadi MF :D
    semoga dirahmati allah sentiasa :D

    ReplyDelete
  11. dah lebih 2hari =) he3 harap smpat..happy belated birthday MF..dah 24 thun ye =) smoga pnjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia didunia dan akhirat..Amin..

    ReplyDelete
  12. eh!eh!hari jadi...selamat ulang tahun Mimie MF! Semoga sentiasa sihat dan bahagia selalu :) amin.

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday adik.. semoga dipanjangkan usia dan dilindungi oleh Allah selalu.. :D

    ReplyDelete
  14. slamat hari lahir ke 24 tahun dan 4 hari..
    hehe..
    lambat sket xper kn wish..
    smoga dipanjang kn umur dan dimurahkn lg rezeki..
    gud luck ok :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.