Scarf Perfume | miss fluffy


Tuesday, 10 September 2013

Scarf Perfume

Assalamualaikum.

Actually aku ada la buat business kecil-kecilan semenjak free takda buat apa ni. Mencari side income orang kata. Hehe.

Saper yang tahu sebelum ni aku ada jual mask, barang² kecantikan. Ada la sikit². Jom la like page aku ramai². Haha cewah promote pulak kan? >.<

Yang terbaru aku ada jual wangian. Scarf Perfume. Wangi sangat. Sebab aku confident nak jual perfume adalah aku sendiri yang guna perfume ni. Ada 5 pilihan wangian yang berbeza. Wangi sangat. Lagi 1 bebas alkohol tau. So, tak ragu² nak guna masa solat. Harga? Afforedable sangat. Even student pun mampu beli. Hehe ada 3 jenis packaging yang boleh dijadikan pilihan tau! Mini pack, Single pack & Premium pack. Awesome sangat:D



Ok kat sini aku letak price siap². Memudahkan untuk saper yang berminat boleh la PM Facebook page aku or SMS 0174605902. Ni number untuk business² je tau. Untuk mengorat² tak layan. Haha *poyo kan budak ni-_-

Mini pack: RM43
Single pack: RM53
Premium pack: RM173

Nak tau lebih lagi pasal Scarf Perfume ni? Jom LIKE page ni! :)

Sila click teddy bear cute kat bawah ni!! Thanks :)

17 comments:

  1. Replies
    1. best!!hehe setiap botol lain baunya..gerenti suka punya la..^^

      Delete
  2. hi dear, lama kakak tak datang sini, semoga mendapat sambutan yer business ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah..sy pun dah lama tak singgah blog akak..hihi btw, thanks:)

      Delete
  3. macam wangi la perfume nih
    nak spray sikit
    moga dpt sambutan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang wangi dear..amin ada rezeki ada la sambutan..hehe;)

      Delete
  4. cantikla botol perfume tu..comel je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. packaging yg cute & yg penting wangi! hihi^^

      Delete
  5. wow.. dah jadi bisneswoman dah skrg ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh la...cari income sikit²..huhu:P

      Delete
  6. Replies
    1. yup, packaging dia mmg comel pun..^^

      Delete
  7. nampak menarik...bau tahan lama? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menarik dear!^^ setakat yg saya guna, yes baunya tahan lama:)

      Delete
  8. menarik =) dah ada bisnes sndri..smoga maju jaya..inshaa'Allah ramai yg berminat..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.