Saat itu~ | miss fluffy


Tuesday, 17 September 2013

Saat itu~

Assalamualaikum.

Dalam hidup ni mesti kita semua akan punya moment² yang berharga untuk dikenang kan? Macam tu jugak lah aku. Hehe. Tambah² bila moment tu lah yang paling kita tunggu². Penantian tu satu penyeksaan tau tak? Haha Sebab tu aku tak suka tunggu orang. Orang tunggu aku takpa. Wakaka :P

Ini antara moment yang aku tunggu² sepanjang pengajian aku. Tunggu terus menunggu~ Lalala -_-

Just counting the days!! 

Can't wait for this precious moment in my life. Yang akhirnya cita² dan impian aku jadi nyata. Alhamdulillah:)




Pssst... Jom like page aku. Thanks :)

10 comments:

  1. memang best semasa graduation, akak dulu pun teruja bila nak sampai graduation... he he he...

    ReplyDelete
  2. x lama lg nak konvo la tu
    congrats

    ReplyDelete
  3. teringat tahun lepas.. punya lah takde semangat nak grad, siap cakap kat en.barney takmau pergi lagi. haha.. tp bila dah tunggu kat luar dewan, dup dap dup dap rasa nak pecah dada.. haha!

    ReplyDelete
  4. kita tunggu gambar konvo nak comment sikit hehe :)

    ReplyDelete
  5. tahniah adik.. akhirnya impian menjadi kenyataan.. :D

    ReplyDelete
  6. tahniah dear.. sama ngan adik akak.. kat UM 4 hb 10 tp akak xdapat p.. kereja..

    ReplyDelete
  7. tahniah2 =) he3..xpe..pnantian yg berbaloi ni...

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.