#59 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 28 May 2014

#59 Wordless Wednesday


Tadi saja gatai tangan p Google then terjumpa pulak gambar macaroon yang yummylicious ni!! Haishh selalu okey je tapi sebab puasa ganti rasa goyang sikit-sikit. Kahkah macam budak-budak kan:132:
Takpe la, layan je la colorful macaroon. Siapa pernah rasa? Aku pernah rasa sekali je, manis sangat takleh makan kerap. Nanti diabetis~ Layan.............:face2:








 Source: Google

Banyak-banyak gambar, yang ke2 tu rasa nak try!! Yum-yummm:face9:

8 comments:

  1. iols pun tgh pose ganti ni ha
    pun nah mkn sekali je macaron ni
    aah mmg manis..tp xdelah smpai mengidam nk mkn macaron
    tp lau ada n3 nasi kerabu boleh gugat iman ekeke

    ReplyDelete
  2. manis sangat la.. mkn satu jer.. tak nak dah..

    ReplyDelete
  3. Macam sedap jer.. Warna dia boleh membangkitkan selera. Haha

    ReplyDelete
  4. manis sgt kan sebab tu la xnk makan.. takut kencing manis. hehee

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasaaa.. mmg yang no 2 nampak yummy hehe

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.