Saturday: Kerja ganti | miss fluffy


Saturday, 24 May 2014

Saturday: Kerja ganti


Happy weekend!! Siapa yang cuti tu bergembiralah ye. Rehat spend time dengan yang tersayang.

Tapi tidak bagi diriku ini. Sabtu kali ni kena kerja. Syiokkk habiaq hianggg!!:face22:Over kan? Hari ni kerja sebagai ganti sebab bulan Ramadhan nanti apply balik sejam awal. Ni lah sebabnya aku di office hari ni. Tapi takpe demi bulan puasa yang bakal menjelang tiba aku rela.


Apa pun have fun everybody!! Eh nak tanya dah habis ganti puasa ke belum? Hehe:131:

10 comments:

  1. ganti macam tuh ye.. takpe nikmat dia nanti time pose balik awal hehe

    ReplyDelete
  2. akak pun kerja ni... hi hi hi...

    ReplyDelete
  3. tiap2 kompeni lain cara.. ktorg pulak time pose nnt tak de waktu rehat pukul 1-2.. tp balik awal..

    ReplyDelete
  4. takpe...susah dahulu, senang kendian

    ReplyDelete
  5. Selamat bekerja, kita pun bekerja harini.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh...macam tu punya ganti pun ade ker??i punya company usually masuk sejam awal kalau balik awal and lunch time dorang cut short..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. df lagi berapa hari je lagi yahooo hehehe

    ReplyDelete
  8. hmm hm hmm sobs sobs. same with me :'(

    ReplyDelete
  9. Sabq..nnti leh blik awai bln posa..lg best.hehe

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum..

    selamat ganti puasa..

    mselim3

    pls: rasa "rindu ramadan" nak menjelang nie,,

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.