Adidas Blogger Cup KickOff! : Announcement | miss fluffy


Tuesday, 27 May 2014

Adidas Blogger Cup KickOff! : Announcement


Sempena dengan World Cup FIFA 2014, Adidas telah menganjurkan satu pertandingan kuiz untuk para blogger dan pembaca.

Berikut adalah details untuk pertandingan tersebut:
Contest starts: May 29, 2014 
Contest ends:  June 24, 2014

Sepanjang tarikh pertandingan, 8 soalan akan menanti dan akan diberikan pada setiap hari Selasa dan Khamis. Anda berpeluang untuk memenangi hadiah seperti jersi, kasut bola dan bermacam-macam lagi! Cara nak menang? Sungguh mudah. Anda perlu jawab soalan yang akan diberikan di dalam entry blog ini dan anda berpeluang menang! Pemenang akan dipilih secara rawak berdasarkan pemberian jawapan yang tepat!

Kepada peminat bola, jangan lepaskan peluang ini. 
Jawab dan menang. Kacang jer! :)

#adidasBloggerCup

3 comments:

  1. waahhh , kaki bola ni. heheh. goodluck yer (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe bukan kaki bola pun..jom2 join contest boleh menang hadiah dari Adidas...:)

      Delete
  2. haha..nak join lah.ada rezeki boleh menang jersi Spain. :p

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.