#65 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 23 July 2014

#65 Wordless Wednesday


Elsa and Anna / frozen - cartoon
Source: We Heart It

Hey, do you want to build a snowman??:face2:

p/s: Tadi dengar kat radio ERA, ada orang tukar nama kuih makmur sebagai biskut Olaf! Haha comelnyeee >,<

7 comments:

  1. tak faham sebenarnya ni..mmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok meh saya story..haha sis tgk citer frozen tak? mcm ni anna ajak elsa build snowman dari dia kecik smp la besaq..tapi elsa selalu kata NO! then one day anna nampak snowman..tu yg dia tny "did elsa build you?" Snowman kata Yes! So gambar last tu anna mcm touching la..or rs marah kot....faham sis?? hehe

      Delete
  2. tak nak tak nak tapi buat jugak kan..er..biskut olaf?pun comel nama tu.hee

    ReplyDelete
  3. lama aku tenung gambar nie dik..tapi tak jugak faham2...cer explain sikit apa maksudnya..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sis tgk citer frozen tak? ok la sy explain..anna ajak elsa build snowman dari dia kecik smp la besaq..tapi elsa selalu kata NO! then one day anna nampak snowman..tu yg dia tny "did elsa build you?" Snowman kata Yes! So gambar last tu anna mcm touching la..or rs marah kot....faham tak kak? kehkeh~

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.