Kad raya :) | miss fluffy


Friday, 25 July 2014

Kad raya :)



Zaman sekarang kalau dapat kad raya rasa lain macam. Seronok je. Yelah sebab zaman teknologi canggih macam sekarang ni nak wish apa-apa pakai SMS, whatsapp, wechat je. Kan? Hehe.

So gambar tu actually bos kat ofis ni yang kasi. Haha. Excited kekokon dapat kad raya. Dah lama takda orang hantar kad raya. Aku dulu antara budak yang paling rajin hantar kad raya kat kawan-kawan. Padahal duduk 1 daerah je. Tapi gigih gak hantar.

Paling excited hantar raya kat Sultan Kedah. Yakni Agong kita sekarang la. Hantar kat Istana Anak Bukit kalau tak salah. Dapat balasan uolls. Cantik-cantik kad raya dari istana. Yang semestinya berwarna kuning la. Sekarang taktau la mana aku letak. Simpan sebagai kenangan la tapi sampai hilang. Tak ingat letak mana.

p/s: Tengok ramai blogger dapat kad raya lawa-lawa. Mantap!!
posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. kann.. dulu masa skolah ingat lagi ajak ma dengan abah pegi kedai semata mata nak beli kad raya. hahaha

    ReplyDelete
  2. dapat kad raya dari istana tu.. selamat hari raya MF..maaf ye kalau ada salah silap

    ReplyDelete
  3. tahun ni dapat sikit je kad raya.
    jeles tengok blogger yg dapat kad raya banyak..huhu

    ReplyDelete
  4. dah dapat kad rayaa :D weewwiittt

    ReplyDelete
  5. samela..yaya pon..lau dpt kad rye rase beshh jek..hehe
    tringt zaman mude dedulu...heeeeee

    ReplyDelete
  6. wah bestnya.. thn ni dpt 2 je. kalau hntar kt fon mesti takkan simpan ucapan tu. mimie hantar kt agong ke? wahhh hebat2

    ReplyDelete
  7. Yer la zaman skrg dh tak ramai nk hantar kad raya kan..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.