#62 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 2 July 2014

#62 Wordless Wednesday


Xd hahahha
Source: We Heart It

Taip lain keluar lain. Sometimes agak annoying, huh?-_-
*Typo also killing me sometimes

11 comments:

  1. aku pernah gak jadi lagu ni..sebulan kena bahan..lupa nak tulis apa terhantaq apa...lepas tu sekoq lagi buat perkara yg sama maka bahan menjadi sebulan 10 hari..hahaha

    ReplyDelete
  2. betul MF.. hp akak pun selalu typo jugak..leceh betul.. lain yg kita nk tapi lain yg keluar..=D

    ReplyDelete
  3. moral dia apa2 yg kita publish kene semak dulu dan yg dpt perkara tu pun jgn tindak melulu..

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    nasib baik shark bukan pengguna ios.
    tidak mmg stress jadi cmnie.

    ReplyDelete
  5. sis pun selalu typo kat lappy ... selamat menjalani ibadah puasa .

    ReplyDelete
  6. memang benci sangat kalau jadi macam tu.. typo.

    ReplyDelete
  7. kannnn...??? kan...??? nak type 'sayang' jadi 'saying'..... jauhhh tuuuuuu....

    ReplyDelete
  8. hahaha! cx pon tk suke autocorrect fon. cx dah disable pon. menyusahkan btl. byk sgt typing error jdnya. huhu tk memasal laptop berkecai. lalala

    ReplyDelete
  9. aku awal2 lagi off auto-correct. ni bukan setakat typo dah nih...

    ReplyDelete
  10. Hahaha!
    "son, i broke ur laptop."
    Lol.

    ReplyDelete
  11. salam. hahahhaha sy pun selalu typo...

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.