Dah sampai;) | miss fluffy


Wednesday, 13 June 2012

Dah sampai;)

Assalamualaikum.

Dah sampai? Apa yang sampai? Hehe. Ni ha, bawal polka dot aku dah sampai. Bukan ikan ye, tudung. *tu pun nak show off. Huh! Mana ad show off:p Haha. Ini aku beli dari schoolmate aku. *Selalu kan asyik pakai selendang, pashmina bagai. Ubah la angin pulak ye dak. Huhu.

Dia buat sedikit innovation pada tudung bawal kosong. Letak corak leopard, polka dot or zebra. Haha aku ni tak boleh tengok benda unik. Nak membeli je. Pffttss!

Baru sampai;) 





Boleh match dengan baju yang ada. Huhu, perempuan. Apa boley buat kan. Memang jadi kegilaan la tudung ni. Bhahaha;p

Kalau interested boley la tengok-tengok kat Facebook beliau *Tolong promote^^ Tapi kena add la dia ye. Kkekeke>,<
Murah je kawan-kawan, yang penting jahitan tuh kemas. Memuaskan hati aku yang cerewet ni. Puhh!

p/s: Raya ni pakat order ramai-ramai. Heee.

11 comments:

  1. ouhhh cantik...suka kaler dan corak tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lg, order la. haha *promote2:p

      Delete
  2. Cantik sangat.. Fiza cari dekat kedai tak de.. Boleh order la ni.. Hekhek.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boley order la. cik fiza buka je facebook yg sy bg kat entry tuh..boleh pilih color tudung & corak yg kita nak:)

      Delete
  3. Cantik...
    tak pernah lagi tgk tudung macam ni..

    ReplyDelete
  4. missFluffy : kenapa teqa click facebook tuh xboleh buka erk ?

    ReplyDelete
  5. awak, nape kita click FB tuh xderk erk ?

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.