Macaroni goreng | miss fluffy


Thursday, 14 June 2012

Macaroni goreng

Assalamualaikum.


First time ni buat macaroni goreng. Main letak je bahan-bahan pun. Sayur apa pun takde. Haha. Dapat la compliment and suggestion dari Mak. Lain kali kalau buat lagi, kenalah tambah sayur, lauk-pauk supaya nampak lebih menarik. Bhaha hokeyy lah mak:)


Teringin nak makan tengok resipi lebih kurang macam buat kuah spageti. Apalagi try la buat, pedas sikit. Tapi pass kot ujian memasak, boley lah kahwin pasni. *Hahaha perasannye-.-


Asyik makan je aku. Bila la nak kurus kalau macam ni kan. Bhaha aduhainye pun.







Pasni boley la balik rumah sewa try buat lagi. Hihi;p


p/s: Banyak juga aku buat, tak abis jawabnya bertambah bahan makanan dalam peti ais nanti. Haha

4 comments:

  1. Replies
    1. resipi?hihi nt sy bt ye..*sbnrnye malu sbb main campak-campak je bahan;p

      Delete
  2. sedaaapp . mamateya suka buat ni . sdappp ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee dh selalu bt mesti sedap kan. sy bru first time bt. lain mcm sikit la rsnyer;p

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.