Running Man^^ addicted | miss fluffy


Wednesday, 6 June 2012

Running Man^^ addicted

Assalamualaikum.


Maaf entry berunsur ketagihan. Haha bukan ketagihan rokok mahupun drugs tapi ketagihan nak tengok variety TV show Korea, Running Man. Kekeke~ even show ni dah lama since 2010 if I'm not mistaken, dah buatkan aku jadi gila nak gelak saja asal tengok RM. Recently, tengok mereka punya games makin menjadi-jadi, kreatif and the most important is hilarious okeyyy:p Tuh yang buat aku menjadi sawan berkali-kali kalau tak tengok. Hehe. Confirm kena tengok, kalau tak rindu saja nak buka laptop tercintaku ini. Bhahaha.


Mula-mula tengok macam bosan je plus aku dulu memang tak minat sangat cerita Korea. Not like my little sis, minat sangat Korean artist. Over tau. Hehe. But lama-lama layan memang lawak. RM lain, bukan cinta-cinta tapi main-main. Unexpected games pulak tu. The favorite part dalam RM yang lepas time tea time or lemon time. Macam-macam lah. Lawaknya sebab diorang kena pilih sudu or cebok or senduk sup untuk pilih kuantiti serbuk teh, kopi yang diorang kena minum nanti. Sangat la hilarious tau!!^^ Senak perut gelak.


Until now, RM masih lagi ada. Dah masuk 2 tahun kot. Aku still lagi melayan menatang ni. Syokk wooo^^ 
My cousin says,
Running Man?Tau. Oh tak tengok. Tak layan pun.
Okeyy fine. Kau tak layan rugi dude;p *Aku paksa orang layan lak kan?Melampau tau. Hehe 


Favorite players: Monday Couple!!both cute^^

Love this part at Coffee Shop. Episode 34, maybe.
Credit: Running Man 런닝맨


p/s: Tak sabar nak tunggu next episode. 

6 comments:

  1. skang ni diorgdah break dah...pastu episode 97 pon da kuar...park ji sung datang untuk 3 episode berturut2...mula episod 95...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah comeyy break pulak kan. aishh;p yezza episode park ji sung, physic soccer!haha

      Delete
  2. hai,awk pun suka ye tgk cite nie hee...salam singgah..mai la ke tempat saya http://ainathirahmohdidram.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, suka sgt^^ thanks sbb singgah.

      Delete
  3. terima kasih sebab sudi singgah blog saya^^ salam perkenalan..saya ain,awk?sorry x reti guna la chat box awk,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome. thanks juga sbb awk pun jenguk blog baru saya ni;)
      saya mime, oh dulu saya pun xreti guna juga chatbox ni. Hehe, awk just taip nickname & url blog, then Enter pastu dah boley taip msg:)

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.