#3 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 4 July 2012

#3 Wordless Wednesday

Assalamualaikum.




Dulu besar badak, sekarang kecil macam semut. Hehe;)

18 comments:

  1. haha.tetiba teringat time duk asrama time lower form dlu..ada member bwak hs besar badak ke asrama sorok lam almari..kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau beliau boleh sorok handphone besar badak tu mmg aku salute abis..hehe

      Delete
  2. tbe2 teringat henset botol air.. bawak bekal air gi tadika zaman dulu.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha a'ah la kan..egt2...sgkut kt leher lg..ouch!!hehe

      Delete
  3. memang sangt jauh bezanya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..sebesar-besar telah jadi sekecik-kecik..nt2 handphone main tanam cip je dlm bdn..

      Delete
  4. bila teknologi semakin canggih.. kan kan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3x..makin canggih makin kecil..^^

      Delete
  5. haha.. skrg skrin pula mkn besar.. dlu xdak skrin sgt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah betul la kan..siap button nak tekan pun dah xde skunk..touch sajer..uhhh;p

      Delete
  6. tau tak pe.. dulu besar gile..siap ade antena lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu lah..antenna bt cari line..;p

      Delete
  7. canggih nyer zmn skrg...kn.nth apa pulak jdiny untuk zamn akn dtg...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah2 zmn akan dtg, fikir je nk call saper terus boleh connect..err..hehe;p

      Delete
  8. sekarang ni semua pun dah touch skrin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tau xpe..hp keypad semakin dilupakan..pupus~ heee;D

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.