Mustache^^ | miss fluffy


Thursday, 5 July 2012

Mustache^^

Assalamualaikum.


Misai oh misai. Kenapa? Aku tumbuh misai ker? Bhaha tak mungkin. Hormon wanita masih gagah lagi.*Cisss!! Rindu pakcik misai depan rumah? Cari pasal!! 
Takde lah, semalam aku godek-godek la You Tube sebab tetiba semalam kuasa internet aku laju macam kuda berlari. *selalu lembap macam siput vavi Terjumpa la tutorial guna Photoshop buat letak pic kita dalam mustache. Hahaha macam takde benda lain kan, tapi aku tengok macam unik la pulak.


Maklumlah, aku baru je berjinak-jinak nak guna Photoshop ni. Google la nak dapatkan info. Hehehe. Meh la aku tunjukkan apa yang aku dah buat semalam. Hasil tangan yang konon ala-ala Leonardo Da Vinci. Erkk? *berangan la kau!!-,-






Ha cun tak beb? Kahkahkah. Rasa ketinggalan sungguh. Ala-ala sarjan misai gitu. Ouchh~ ;p
Aku nak buat tutorial, saja nak share. Tapi rasa lenguh lak jari nak menaip. Agagaga *woiii!!cakap je kau pemalas! Nanti aku buat ye. Lagi pun internet lembap balik. Choyy~


p/s: Best jugak ye main-main guna Photoshop ni;)

10 comments:

  1. waa , cantik2 gmbar awak tuh .

    teya pun dok berjinak2 guna Photoshop gak . almaklumlaa , buat transparent je teya reti pun .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks teya...bru try bt je ni;p ha sm la kita..pndai bt transparent je..godek2 Google dpt la ilmu bru:)

      Delete
  2. Fluffy... gambau misai kucen tak de ke?? he he he comel nya gambau org dlm misai tu... ^^

    p/s: entah kenapa aku tak suka lelaki yg bermisai dan berjambang... ko suka??

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu gmbr misai kucing xde lar PPP..ouchh comel kah?*kembang kempis hidung..
      err lelaki bermisai & berjambang???seriously tak suka. har3;p

      Delete
  3. melawat cik misai dan follow

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.