Troll makcik~ | miss fluffy


Monday, 16 July 2012

Troll makcik~

Assalamualaikum.


Entry doodle lagi. Time masa terluang dan rajin buat doodle pulak kan. Haha tengok la masuk belajar balik, confirm setahun sekali aku post entry. *macam raya lak setahun sekali, hewhewhew~ Hokeyy kisah ni ada dalam Facebook cuma aku transformers kan jadi bahan bacaan kanak-kanak. Ada gambar gitu. Ouch!!>,<


Okey layan~

Zahid (bukan nama sebenar) suka makan cucur udang. 
Suatu hari beliau kempunan nak makan cucur udang. Dek kerna malas nak buat & goreng sendiri, 
Zahid rela keluar membeli makanan kegemarannya di tepi jalan.



Kerna tak sabiaqqq, Zahid pun makan la cucr udang yang dibelinya.


Nak tau hape yang jadik????


Dengan marah-marah, cucur udang tak berudang pulak penuh mulut, Zahid pun patah balik ke gerai makcik tadi dengan muka seperti tapir marah. *imagine lah sendiri macam mana.
Serangan beruang lapar dilancarkan oleh Zahid kepada makcik yang tak bersalah tuh.


Nak tau makcik tuh jawab apa?? Hehehe;p



Hambik kau Zahid. Sibuk sangat nak udang kan, abis badak kau tak nak??Agaga;)

Sekian, trimas kerana baca benda mengarut ni. Just for fun!!*paksa gelak even tak fun lansung-,- Herherher^^

p/s: Cerita takde kaitan & kena mengena dengan saper-saper. Harharhar.

39 comments:

  1. rajinnye buat doodle..comel +likee :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks missha...rajin dtg sekali sekala..;p

      Delete
  2. hahha . lawak lahhh .. !
    mmemang patut pun cucur udang tak de udang .

    tak pe , nanty teya cipta cucur badak dalam tu ada badak sekali > :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha okey teya..nk dah bt cucur badak ada isi badak jgn lupa bg sy rasa..wahahah;p

      Delete
  3. kalau ade badak dekat cucur badak, besar mana pulak kuali nak guna?? hehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe jgn la letak seekor badak dalam cucur tuh..cincang dadu...muat la kuali..hehehe;p

      Delete
  4. superb jugak jawapan makcik tuu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha makcik tuh mmg suka bg jwpn superb;p

      Delete
  5. HAHA , comel ja :)

    Thanks because made my night !

    ReplyDelete
  6. hahaahha
    masuk akal jgk kan..cucur bdak tapi badaknyer mne ade..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan?tak mampu nk tembak badak utk bt cucur-,-

      Delete
  7. Hahahaha. Betul tu jugak apa yang makcik tu cakap. Hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi betul la kan?*alasan makcik tu nak save beli udang;p

      Delete
  8. hahaha.. takut woo.. bila makcik tu jd troll//

    ReplyDelete
  9. hahaha . . lawak jugak entri ni . .
    tp apa yg makcik tu ckp mmg betul ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu lawak2...;p mmg makcik tu kaki troll...hehe

      Delete
  10. ok~~ gelak sensorang dipagi hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelak sensorang jgn bagi org nmpk tau...kuikuikui^^

      Delete
  11. zahid ni cepat sgt mgalah, klau ak ak bls blk troll makcik dgn troll maut ak..hahha

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Ini memang tak fun ni cikfluffy, terpaksa la gelak jugak kan,hahahaha *terpaksa2*

    Hehehehe.

    Nama kuih2 melayu memang best ye dak. Itu belum kuih badak berendam.. tak pernah lak nampak badak berendam dalam tu, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..
      huhu mmg xfun tp sy paksa anda gelak..TT__TT
      eh, tak gamak nak beli mkn kalau betul2 ada badak berendam dlm kuih tuh...-,-

      Delete
  13. hehe..lawak..sian zahid nak sgt mkn cucur udang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu lah...makan cucur saja..udang takde~wuhuhu;p

      Delete
  14. Poscard PUASA you were tagged http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/sila-carik-gambau-memasing-p.html

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. haha ada mcm kn troll x??hewhewhew~

      Delete
  16. hahahah . tak menahan ler kartun ni.

    ulya gelak golek2 taw takkk >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak smp golek2 ulya..siriyes nih..hehe;p

      Delete
  17. lawak laaa.gelak sy di buatnyaaa

    ReplyDelete
  18. hahaha. tanak l badak. badak xley makan la macikkk.. kiki pandai la wt doodle! osem!! hehe nk blaja ngn miss fluffy ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tanak badak..nk kuih je..buleh?;p
      sy pun bru belajar je..hihi xpe kita belajar sama2^^

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.