#4 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 11 July 2012

#4 Wordless Wednesday

Assalamualaikum.

Pagi yang hujan di kawasan aku. Rasa sejuk & tenang saja pagi Rabu ni;)

21 comments:

  1. Alhamdulillah 1000x Allah... =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah.. Terima kasih kepada Allah S.W.T kerana masih memberi kita nyawa untuk hidup di dunia ciptaan-Nya ;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah :)

    p/s: err tukaq background bru nampaknya blog ms fluffy ni :) senyum lebar

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yep tukar background..tapi mcm serabut pulak nmpk..weee;p

      Delete
  4. Alhamdulillah .
    Sebab ziera da dpt ofer keje. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, Alhamdulilah..congrats ziera^^

      Delete
  5. alhamdulillah :)

    kerana hujan itu tnda Allah melimpahkan rezeki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah atas pemberian rezeki dariNya:)

      Delete
  6. Salam..

    Samalah kita cik fluffy, ikutkan sejak mngu lepas..ujan turun lebih kerap..sebahagian rahmatNya..lebih2 nak dkt bulan puasa..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujan juga ye?rasa sejuk sikit kan;p bulan puasa kalau hujan lagi syukur sangat-sangat^^

      Delete
  7. Nak tanya boleh tak? Miss fluffy buat "say Alhamdulillah" tu guna sorfware ape eh? ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ni sy gn adobe photoshop je...kalau pakai paint pun boleh jugak:)

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.