#1 Lagu & Doodle: Terukir di Bintang~ | miss fluffy


Sunday, 14 April 2013

#1 Lagu & Doodle: Terukir di Bintang~

Assalamualaikum.

Lagu & doodle? Hehe sebenarnya idea ni datang masa tengah syok lukis doddle sambil dengar lagu. Why not aku hasilkan doodle yang ada kaitan sikit dengan lagu favorite aku kan? Faham? Err macam mana nak explain ntah. Huhu Kiranya apa saja lagu favorite aku yang aku selalu dengar aku akan hasilkan 1 doodle untuk lagu tersebut. Haha mungkin idea lagu & doodle ni dah lama tapi nak buat macam mana. Baru terlintas dalam kepala hotak ni. Hehe~


Lagu & Doodle untuk first time ni adalah Terukir di Bintang by Yuna! My favorite singer^^



Terukir di bintang - Yuna

17 comments:

  1. salam =)
    hehe comel la doodle..mate bsinar2 ^,^

    ReplyDelete
  2. Huhu...wan pun suka jugak. Anyway, cute doodle tuh. Cuma wan hairan, mcm mana la nak buat doodle. Sebab byk blogger leh hasilkan doodle. Walaupun simple tp cute. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun still belajar lg cara nak lukis doodle ni..mula2 kekok gak tp lama2 cuba boleh la..yg penting kena byk tgk tutorial & practice..hehe

      Delete
  3. boleh jer die..kreatif.. nak request lgu hindustan satu.. boleh la..hohoho

    ReplyDelete
  4. amboiii..imaginasi dtg secara tetiba bila dgr lagu kegemaran ek?haaahaaahaahaaa....lawa gila doodle...nice..eman pon ta pandai nak bt doodle macam nih ^^
    keep it up..mana tau satu hari nti boleh amik tmpahan doodle ke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thanks eman...nk amik tempahan tak berani lg..untuk sendiri2 boleh la~ngee:P

      Delete
  5. err, bintang yg besar tu kiranya bintang yg tgh jatuh ker? *meteorit*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko anggap je itu tahi bintang~ *konon ala2 meteor garden-.-

      Delete
  6. MF punya doodle kiut lah...hmm bkn sja kiut...pandai blendwarna lagik..tu.. huhu :3

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.