Mak~ | miss fluffy


Wednesday, 3 April 2013

Mak~

Assalamualaikum.

Actually kan hari ni adalah hari lahir mak kesayangan aku. Dan mak aku jugak berkongsi tarikh lahir yang sama dengan mak best friend *she like my own mother aku serta kakak angkat aku sejak sekolah lagi. Ha, 3 orang sekali~ Mereka adalah orang yang banyak beri sokongan pada aku especially my mother la kan.

So, aku doakan semoga Allah panjangkan umur mereka, diberikan rezeki, dirahmati dan berada dalam lindungan Allah dari segala kesakitan, bencana atau kesusahan lain. Amin. 


Love them much!! <3



21 comments:

  1. wah...
    sekali 3 org berkongsi tarikh ari jadi
    selamat hari jadi kpd mereka bertiga ^__^

    ReplyDelete
  2. happy birthday buat mereka... ^_^

    ReplyDelete
  3. Amin! Happy birthday utk mak awak ye.. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia di samping family.. =)

    ReplyDelete
  4. he3.. hepi besday buat makcik.. tolog sampaikan kat mak Mimi yea.. semoga panjang umo n dimurahkan rezeki selalu.. (rindu plak kat mak teman.. hu2)

    ReplyDelete
  5. Selamat ulang tahun buat mak MF...moga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Anda menang dalam Segmen:SAYA SUKA MAKAN... Sila beri alamat email anda kepada saya untuk saya kirimkan nombor reload celcom. Atau anda boleh email saya di nasuha2707@yahoo.com. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/04/pemenan-segmen-saya-suka-makan.html . Untuk hadiah doodle pula anda boleh tuntut daripada blogger Zaki. zakie11.blogspot.com . =)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir buat mereka.... =D

    ReplyDelete
  8. Selamat menyambut ulangtahun kelahiran makcik! Semoga dikurniakan kesihatan yang baik. Senyum selalu makcik, awek muda hihihi =D

    ReplyDelete
  9. Selamat hari jadi buat mereka2 yg osem! :D
    p/s: lawa tarikh besday, hehe..

    ReplyDelete
  10. happy birthday kepada mereka...semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan... :)

    ReplyDelete
  11. happyu besday cik nab...
    dah bertmbh usia acik semakin dekat la nk dapt menantu heheheh :)

    ReplyDelete
  12. happy birthday utk mereka =D

    ReplyDelete
  13. happy bithday to ur mom.. semoga dirahmati, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan diredhai :)

    ReplyDelete
  14. happy birthday kat mak akak, semoga sihat selalu, hehe

    ReplyDelete
  15. hb untuk mereka.. semoga suksess dunia akhirat

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir untuk mereka semua..

    ReplyDelete
  17. happy birthday for them...

    ReplyDelete
  18. so sweey.. hepi befday to your mom.. ^_^

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.