Lip Tint Obus~ *Promote lagikkk | miss fluffy


Tuesday, 2 April 2013

Lip Tint Obus~ *Promote lagikkk

Assalamualaikum.

Ha kali ni perempuan ni datang promote lagi. Jangan marah haaaa~ Hehe. Kali ni nak promote Lip Tint Obus.  Kalau saper minat citer Korea kan tengok bibir artis dorang comel je. Merah tak merah je kan? Ha kalau nak dapatkan bibir cute macam tuh boleh lah try apply Lip Tint Obus ni kat bibir comel korang tuh! Dengan 12 pilihan warna yang semestinya awesome!! Patut cuba. Lagi satu even kita lepas makan pun color Lip Tint ni masih lagi kekal kat bibir kita tau! Best dak? Jangan la tunggu lagi! Mari la tengok-tengok kat page FB aku.

Meh like reramai disamping tu boleh la usha-usha product yang aku jual. Tengok pun takpe. Muehehe~

FB page: Pretty House

Nak tengok Lip Tint Obus? Boleh tengok sini !!!


#Thanks sebab tolong support business kecilan aku ni. Tskk:')

6 comments:

  1. ooo.. ini rupanya benda comel bulat2 ni.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. fuyoo comelnya doodle pakai lip tint obus.. hihi iha akan cuba promote pada member2 okeh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey iha..sgt appreciate gitu..thanks hehe :D

      Delete
  3. ok memg cun doodle tu pkai.. gud luck to ur bisness

    ReplyDelete
  4. comel lah doodle tu, hehe goodluck untuk bisneessss semoga murah rezeki yer ^__^

    ReplyDelete
  5. hahah... merah menyala sungguh warna bibir dodol tu.. cutee.. ^_^

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.