Baru ku tahu TT_TT | miss fluffy


Thursday, 18 April 2013

Baru ku tahu TT_TT

Assalamualaikum.

Sekarang aku dalam keadaan blur, stress, lost, bengong, pening. Alahai, macam-macam la. Haha kesian kan?-.-

Sebelum ni ada baca entry dari bloggers yang kata susah la, tak reti guna la template baru untuk edit blog. Gila berubah. Kena kat aku plak. Dah la aku ni buta bab nak mengedit ni sebelum ni hanya berpandukan tutorial dari bloggers jugak. Tapi bila dah berubah macam ni terus blurrr~ Taktau nak ubah celah mana lagi. Errr~


Kena la belajar nak guna yang baru ni. Wuhuuu~ TT__TT

11 comments:

  1. tak reti yg baru ni.. dah la failed bab2 ini.. huhu

    ReplyDelete
  2. Hehehhe..
    Nasib AJ sempat ubah tau sebelum tukar aritu..
    kalau tak haru dibuatnya...

    ReplyDelete
  3. samalah eman.....blurr semacam jer..tambah2 lama tak hapdet blog...blurrr....keeekeekeee..seng2 suh org editkan :)

    ReplyDelete
  4. samalah kita.. terussss jd blurrrrrrrrrrr uwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. Miss Fluffy! Kalau awk yg buat blog comel2 ni pun tak reti, kita lagi tak reti T__T

    ReplyDelete
  6. erk..? ada perubahan ke..? lama tak edit html tuh... tak tahu plak.. hehehe

    ReplyDelete
  7. yeeer memang susah, pening kepala ooo.. nak guna keyword code yang pendek2 pun tak dapat nak cari daa T______T semua change

    ReplyDelete
  8. mula2 mmg blur.. nanti lama2 akak ok la.. kalau ada apa2 masalah akak try la tanya iha.. nanti kita solve sama2 (sah iha pun tak gheti gak) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik2 klu blur lg akak tny iha nt..xpe nt kita sm2 try solve ye..hehe;)

      Delete
  9. template bru ni mmg bikin otak jadi gilaaa~ tpi syukur skrg dah faham cra nak gunanya...CJM akui..mmg mudah klu dah tahu..sebelum ni, CJM pon kutuk berhabis template ni.. :3 haha!

    ReplyDelete
  10. Ada plan nk edit blog MF ker? Kalau leh perbykkan doodle2 as a concept yg kiut miut mst besh...sebb MF ada kelebihan kat situ. But the most important is IDEA... :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.